حضور مشاوران جایکا برای بررسی ظرفیت‌های گردشگری آذربایجان غربی

مشاوران تیم آژانس همکاری‌های بین‌المللی کشور ژاپن (جایکا)، 28 و 29 اردیبهشت برای بررسی ظرفیت‌های گردشگری منطقه آذربایجان غربی به این استان سفر می‌کنند.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی، مشاوران تیم آژانس همکاری های بین المللی کشور ژاپن (جایکا)  برای بررسی ظرفیت‌های گردشگری منطقه آذربایجان غربی ضمن دیدار با اعضای تعدادی از دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر و گردشگری، از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان نیز بازدید خواهند کرد.

روابط دو جانبه بین ملت ایران و ژاپن ریشه تاریخی و غنی داشته و ارتباط بین دو کشور از سالهای دور از طریق جاده ابریشم شکل گرفته است. در دنیای مدرن امروزی، کشور ایران به عنوان تأمین کننده نفت، نقش مهمی در اقتصاد ژاپن دارد و کشور ژاپن از نفت و سایر منابع انرژی وارداتی از ایران استفاده می کند.

با توجه به روابط دو جانبه بین دو کشور، ایران و ژاپن در راستای عمیق تر شدن همکاری‌های مشترک خود گام برداشته اند و جایکا به عنوان یک نهاد دولتی ژاپن، از طریق کمک های توسعه ای دولتی (ODA) در قالب همکاری های فنی و مالی با کشورهای در حال توسعه همواره تلاش نموده است تا هر چه فعالانه تر در ایجاد صلح، ثبات و رفاه جامعه بین المللی ایفای نقش نماید.

 این آژانس به عنوان بزرگترین سازمان بین المللی کمک های دو جانبه در دنیا، مسئولیت اداره و مدیریت تمام کمک های توسعه ای دولت ژاپن مانند همکاری های فنی، وام های توسعه ای و کمک های بلاعوض به همه سازمان ها به جز سازمان های بین المللی را به صورت یکپارچه بر عهده دارد.

در این راستا و با توجه به تفاهم نامه منعقد شده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با آژانس همکاری های بین المللی کشور ژاپن (جایکا) در رابطه با جمع آوری داده ها و تدوین استراتژی توسعه گردشگری شمالغرب کشور که در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین و کردستان فعالیت خواهند نمود ، اکیپی از مشاوران این نهاد بین المللی در تاریخهای 28 و 29 اردیبهشت ماه در استان آذربایجان غربی حضور یافته و ضمن دیدار با اعضای تعدادی از دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد خدمات سفر و گردشگری، از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های گردشگری استان نیز بازدید خواهند نمود.

با توجه به وجود آثار تاریخی و طبیعی بی نظیر در استان شامل 1600 اثر ثبت ملی، دو اثر ثبت جهانی، وجود آبشارها، تالابها، چشمه های آب معدنی و آبگرم ها، تنوع اقوام و ادیان و ... لزوم برنامه ریزی و تدوین استراتژی های لازم برای استفاده هر چه مطلوب تر از این پتانسیلها ضروری به نظر می رسد که انتظار می رود با انتقال تجربیات موفق کارشناسان و مشاوران جایکا بتوان از ظرفیتهای گردشگری استان در راستای ایجاد اشتغال پایدار استفاده بهینه و مطلوب به عمل آید.

انتهای پیام/

کد خبر 1398022610

برچسب‌ها